Innovasjon UiA 2019

Innovasjon UiA er en del av Karrieredagen UiA, og er en lavterskels innovasjonskonkurranse med hovedmål om å øke engasjementet for innovasjon og entreprenørskap blant studenter.

Hovedsponsor

Partnere

  • UiA Nyskaping
  • Start UiA

Innovasjonskonkurransen

Innovasjon UiA er en lavterskel idékonkurranse for studenter ved Universitetet i Agder, dette er en unik mulighet for å «kickstarte» din idé. Gjennom Innovasjon UiA har du muligheten til å stifte bekjentskap og utvide ditt nettverk med kunnskapsrike entreprenører og gründere. I tillegg til konkurransen har de påmeldte mulighet for videre veiledning av sin idé gjennom UiA Nyskaping. Her vil du få ytterligere veiledning på hvordan du kan videreutvikle ideen.

Som tidligere år vil vinneren av Innovasjon UiA stikke av med en premie med en verdi på 30 000 NOK!

Vi i Karrieredagsteamet, DNB og START UiA ønsker å sette fokus på at innovasjon handler om ønsket til å skape ideer, ønsket om å endre noe og ikke minst tørre å endre noe. Vi ønsker å fjerne mystikken rundt det å skape. For det er det som er første steg, nemlig å tørre å skape og stå frem med en idé. OG hvem andre enn Stig i Stig&Stein er bedre til å formidle dette? Vi har nemlig vært så heldige å få Stig og Stein med som foredragsholder for kvelden. Stig har i mer enn 20 år jobbet med avmystifisering av kreativitet og holdt foredrag for store selskap over hele landet. I den anledning ønsker vi å invitere dere til å ta del i en kveld utenom det vanlige!

Her skal blant annet inspirasjonsspiren vekkes og motet mot å skape styrkes. Bli med på en kveld som har alt, hvor vi blant annet får besøk av tidligere studenter som har oppnådd mye etter å ha deltatt på Innovasjon UiA og Venture cup. I tillegg vil vi få innslag fra DNB knyttet opp mot innovasjon og nyskaping.

Ved påmelding til Innovasjon UiA vil du også få muligheten til å ta del i fremtidige workshops og konkurranser. Vinneren vil i tillegg få veiledning fra vår samarabeidspartner DNB, samt støtte fra UiA Nyskaping, med mulighet for å få hjelp til å nå de aktører og ressurser som trengs. De beste bidragene vil få muligheten til å presentere sin idé foran dommere, hvor vinneren presenteres under karrieredagen, 6. februar.

For å delta må du være student ved UiA og ikke allerede ha startet egen bedrift
(gjelder bare bedrifter som er AS registrert).

Dersom du har noen spørsmål angående konkurransen, send gjerne mail til innovasjonsansvarlig på innovasjon (at) kduia.no

Påmeldingen til Innovasjon UiA 2019 er stengt.