Innovasjon UiA 2020

Innovasjon UiA er en del av Karrieredagen UiA, og er en lavterskels innovasjonskonkurranse med hovedmål om å øke engasjementet for innovasjon og entreprenørskap blant studenter.

Hovedsponsor

Partnere

  • UiA Nyskaping
  • Start UiA 
  • Innoventus sør

Innovasjonskonkurransen

Innovasjonskonkurranse og Venture Cup – Lokal finale 

Innovasjon UiA er en lavterskel idékonkurranse for studenter ved Universitetet i Agder, dette er en unik mulighet for å «kickstarte» din idé. Gjennom Innovasjon UiA har du muligheten til å stifte bekjentskap og utvide ditt nettverk med kunnskapsrike entreprenører og gründere. I tillegg til konkurransen har de påmeldte mulighet for videre veiledning av sin idé gjennom UiA Nyskaping. Her vil du få ytterligere veiledning på hvordan du kan videreutvikle ideen. 

Hvert år arrangerer Start UiA Venture Cup, som i likhet til Innovasjon UiA er en lavterskel idékonkurranse. Venture Cup er delt opp i tre faser, lokal finale, regional finale og nasjonal finale. Den avsluttende nasjonale finalen har finalistene mulighet til å vinne førstepremien på 100.000 NOK. 

Vinneren av Innovasjon UiA stikker av med en premie med en verdi på 30.000 NOK og vil kvalifisere seg til Venture Cup – Regional finale! 

Vi i Karrieredagsteamet, med våre samarbeidspartnere, ønsker å sette fokus på at innovasjon handler om ønsket til å skape ideer, ønsket om å endre noe og ikke minst tørre å endre noe. Vi ønsker å fjerne mystikken rundt det å skape. For det er det som er første steg, nemlig å tørre å skape og stå frem med en idé. 

Ved påmelding til Innovasjon UiA og Venture Cup, – Lokal finale, vil du også få muligheten til å ta del i fremtidige workshops og konkurranser. På Innovasjonsdagen, 5. februar, vil deltakerne ha fem minutter til å pitche ideen sin, der deltakerne vil få tilbakemelding fra dommerpanelet. Videre vil tre finalister bli utnevnt på brua av DNB og en konferansier på Campus Grimstad. De tre finalistene vil bli invitert til banketten samme kveld, der vinneren av 30.000 NOK vil bli kåret. Vinneren vil i tillegg få veiledning fra vår samarbeidspartner DNB, samt støtte fra UiA Nyskaping, med mulighet for å få hjelp til å nå de aktører og ressurser som trengs.  

Sørg for å holde av 15. januar, der vi avholder Inspirasjonskvelden, en kveld som har alt, hvor vi blant annet får besøk av tidligere studenter som har oppnådd mye etter å ha deltatt på Innovasjon UiA og Venture cup. I tillegg vil vi få innslag fra DNB knyttet opp mot innovasjon og nyskaping. Det her blir en kveld du ikke vil gå glipp av!! 

Dersom du har noen spørsmål angående konkurransen, send gjerne mail til innovasjonsansvarlig på innovasjon (at) kduia.no 

Meld deg på!

Du melder deg på i skjemaet på denne siden ved å svare på noen spørsmål og fortelle litt om idéen.

Frist for påmelding er 2. februar 23.00!

For å melde deg på må 50% av gruppen være studenter ved UiA. Du/ gruppen må ikke ha startet egen bedrift (AS registert) 

Alt av informasjon vil bli slettet etter konkuransen. 

Påmeldingen til Innovasjon UiA 2020 er stengt!