Fremtidens boreteknologi er her

MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag jobber 1450 mennesker på våre kontor i 12 forskjellige land.

Vi har røtter helt tilbake til 1895 og leverer i dag komplette boreutstyrspakker til boreskip, offshoreplattformer og til landrigger over hele verden. Vårt hovedkontor er i Kristiansand og vi er en del av Aker konsernet.

Endring

Olje- og gass markedet har alltid vært syklisk og etter noen år med lav aktivitet, er markedet nå på vei opp igjen. Lav aktivitet i markedet har gitt oss tid til å forberede oss og spisse vår kjernekompetanse; boring. En av våre strategier er spisskompentanse til vår nye boreteknologi, defor er vi på plass på UiA’s Karrieredag i Grimstad hvor vi ønsker å knytte kontakt med studenter som er interessert i vårt Summer Internship program eller også våre spennende stipendordninger for siste års Master-studenter.
Kom og besøk vår stand for mer info!

Utvikling

Som ansatt i MHWirth får man mulighet til å videreutvikle seg innen sitt fagfelt og til å øke sin kompetanse på nye områder innen blant annet teknologi, IT, digitalisering og robotisering. En arbeidshverdag i MHWirth er både varierende og spennende hvor du vil få mulighet til å være med å påvirke vår teknologiutvikling videre. Med avdelinger over hele verden kan det også åpne seg spennende internasjonale karrieremuligheter!

Team

Ønsker du å være med å løse morgendagens teknologi sammen med våre dyktige globale team bestående av spesialiserte, erfarne og entusiastiske ingeniører, er vi det rette firmaet for deg.

Kontakt

For videre informasjon send en mail til marketing@mhwirth.com, eller se vår webside www.mhwirth.com/careers/ for å søke sommerjobb.

Recent Blog Posts

DNB 2020

DNB – Mer enn bare bank! Hva er DNB for deg? Kanskje du har sparepengene eller boliglånet ditt her? Sannsynligheten er stor for at du har brukt Vipps, men uansett hva det er, så er det naturlig at tankene går til økonomi og sparing. Og, i Norges største bank så jobber...

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWirth AS 2020

Fremtidens boreteknologi er her MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag...