Fremtidens boreteknologi er her

MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag jobber 1450 mennesker på våre kontor i 12 forskjellige land.

Vi har røtter helt tilbake til 1895 og leverer i dag komplette boreutstyrspakker til boreskip, offshoreplattformer og til landrigger over hele verden. Vårt hovedkontor er i Kristiansand og vi er en del av Aker konsernet.

Endring

Olje- og gass markedet har alltid vært syklisk og etter noen år med lav aktivitet, er markedet nå på vei opp igjen. Lav aktivitet i markedet har gitt oss tid til å forberede oss og spisse vår kjernekompetanse; boring. En av våre strategier er spisskompentanse til vår nye boreteknologi, defor er vi på plass på UiA’s Karrieredag i Grimstad hvor vi ønsker å knytte kontakt med studenter som er interessert i vårt Summer Internship program eller også våre spennende stipendordninger for siste års Master-studenter.
Kom og besøk vår stand for mer info!

Utvikling

Som ansatt i MHWirth får man mulighet til å videreutvikle seg innen sitt fagfelt og til å øke sin kompetanse på nye områder innen blant annet teknologi, IT, digitalisering og robotisering. En arbeidshverdag i MHWirth er både varierende og spennende hvor du vil få mulighet til å være med å påvirke vår teknologiutvikling videre. Med avdelinger over hele verden kan det også åpne seg spennende internasjonale karrieremuligheter!

Team

Ønsker du å være med å løse morgendagens teknologi sammen med våre dyktige globale team bestående av spesialiserte, erfarne og entusiastiske ingeniører, er vi det rette firmaet for deg.

Kontakt

For videre informasjon send en mail til marketing@mhwirth.com, eller se vår webside www.mhwirth.com/careers/ for å søke sommerjobb.

Recent Blog Posts

Telenor Maritime 2019

Telenor Maritime is the leading global communication operator at sea, being in the forefront developing and defining secure standards for the maritime business since 2004. We are the only supplier that offers a digital platform with high-speed internet in...

Confirmit 2019

Internship at Confirmit My name is Hao Nhien Vu and I’m a student at the University of Agder. We have all heard about the vicious cycle: No experience, no job; no job, no experience. Well, during the 5th semester students get the opportunity to choose...