NRC Group

 NRC Group er en av Nordens ledende anleggs- og baneentreprenører. Selskapet har hatt en betydelig vekst siden etablering i 2011– og dette er bare starten!   

Norsk infrastruktur står ovenfor enorme utfordringer, kapasitet på eksisterende infrastruktur er sprengt og investeringer fra det offentlige er varslet rekordhøye de kommende tiår. Dette er utfordringer vi i NRC Group skal være med å løse, vi skal bidra til å bygge landet og sikre de gode løsningene for fremtiden.   

Vi har entusiastiske, engasjerte og dyktige medarbeidere med spesialistkompetanse innen kompliserte konstruksjoner som kaianlegg, broer og tuneller, vi har spisskompetanse innen jernbane, trikk og vei. Hos oss er det fokus på kvalitet, resultater og det å tenke innovativt og helhetlig med mål om å finne de beste løsninger. Vi har fokus på å bygge hverandre og å bygge landet. I NRC Group gjør man hverandre gode – og infrastrukturen bedre.  

NRC Group ASA har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo, i tillegg til ni regionskontorer i Norge og Sverige. NRC Group er notert på Oslo Børs.   

www.nrcgroup.com 

Omsetning: 1,98 milliarder   

Stiftelsesår: 2011  

Antall ansatte: Rundt 630  

 

Bedriften snakker

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWrith AS 2020

MHWirth - en spennende arbeidsplass   MHWirth er en global og ledende leverandør av integrerte boreløsninger og tjenester. Vi er en selskap i Aker konsernet og leverer ingeniørtjenester, boreutstyr, innovativ boreteknologi, digitaliserte og automatiserte...

NOV 2020

About NOV National Oilwell Varco is a world leader in the design, production, and sale of systems and components for the global energy industry. Our aim is to be the world’s leading and most innovative supplier of drilling and handling equipment and related services...