Mennesker som kan, vil og som gjør det

Consto er et landsdekkende, nordnorsk entreprenørkonsern med bygg- og anleggsvirksomhet i Norge og Sverige. Vi er 780 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 5,5 milliarder kroner.
Vi har regionale etableringer fra nord til sør i landet, med ledelse og ansatte som har markedskunnskap og stedlig forankring.
Consto er enn offensiv bedrift med stor konkurransekraft og høy fokus på det å utvikle, planlegge og gjennomføre prosjekter. Vår arbeidsform er samhandling og inkludering. Vi satser på å bygge opp organisasjonen med en god mix av mennesker med ulike kompetanse, alder og erfaringer. Vi har en kultur der ansatte i prosjektteamet har stor handlefrihet og medvirkning i alle prosesser.
Consto skolen er vår arena for personlig utvikling gjennom kurs og samlinger hvor vi deler kunnskap og oppdateres av interne og eksterne fagfolk.
Vi har startet et omfattende program for grønne bygg og digitalisering. Vi har de fremste eksperter på prosjektutvikling og tekniske anlegg. I Consto vil din kunnskap bli utfordret du blir med i en prosjektorganisasjon og får oppgaver og utfordringer med progresjon.
«Vi holder det vi lover» er vår eneste leveregel, kanskje synes du den er banal og enkel? Vår erfaring er at den utløser masse positiv energi og kreativitet og skaper en seriøs, morsom og utviklende hverdag for menneskene i Consto.
Bedriften snakker

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

MHWirth 2019

Fremtidens boreteknologi er her MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og...

Telenor Maritime 2019

Telenor Maritime is the leading global communication operator at sea, being in the forefront developing and defining secure standards for the maritime business since 2004. We are the only supplier that offers a digital platform with high-speed internet in...

Confirmit 2019

Internship at Confirmit My name is Hao Nhien Vu and I’m a student at the University of Agder. We have all heard about the vicious cycle: No experience, no job; no job, no experience. Well, during the 5th semester students get the opportunity to choose...