Mennesker som kan, vil og som gjør det

Consto er et landsdekkende, nordnorsk entreprenørkonsern med bygg- og anleggsvirksomhet i Norge og Sverige. Vi er 780 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 5,5 milliarder kroner.
Vi har regionale etableringer fra nord til sør i landet, med ledelse og ansatte som har markedskunnskap og stedlig forankring.
Consto er enn offensiv bedrift med stor konkurransekraft og høy fokus på det å utvikle, planlegge og gjennomføre prosjekter. Vår arbeidsform er samhandling og inkludering. Vi satser på å bygge opp organisasjonen med en god mix av mennesker med ulike kompetanse, alder og erfaringer. Vi har en kultur der ansatte i prosjektteamet har stor handlefrihet og medvirkning i alle prosesser.
Consto skolen er vår arena for personlig utvikling gjennom kurs og samlinger hvor vi deler kunnskap og oppdateres av interne og eksterne fagfolk.
Vi har startet et omfattende program for grønne bygg og digitalisering. Vi har de fremste eksperter på prosjektutvikling og tekniske anlegg. I Consto vil din kunnskap bli utfordret du blir med i en prosjektorganisasjon og får oppgaver og utfordringer med progresjon.
«Vi holder det vi lover» er vår eneste leveregel, kanskje synes du den er banal og enkel? Vår erfaring er at den utløser masse positiv energi og kreativitet og skaper en seriøs, morsom og utviklende hverdag for menneskene i Consto.
Bedriften snakker

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

DNB 2020

DNB – Mer enn bare bank! Hva er DNB for deg? Kanskje du har sparepengene eller boliglånet ditt her? Sannsynligheten er stor for at du har brukt Vipps, men uansett hva det er, så er det naturlig at tankene går til økonomi og sparing. Og, i Norges største bank så jobber...

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWirth AS 2020

Fremtidens boreteknologi er her MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag...