Bane NOR

 

Om oss:
Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet; trafikkstyring, samt forvaltning og utvikling av jernbaneeiendommer. Bane NOR har ca. 4 500 ansatte og sitt hovedkontor i Oslo.  

En sektor det satses på:
I Bane NOR satses det ikke bare på våre medarbeidere, hvor du som ansatt får muligheten til å påvirke omgivelser og arbeidshverdag. Frem mot 2023 skal det investeres hele 170 milliarder NOK i sektoren, og Bane NOR er og vil være en sentral aktør i utviklingen av fremtidens jernbane.  

Bane NOR for studenter og nyutdannede:
Siden 2013 har vi ansatt hele 1900 medarbeidere, og nyutdannede representerer en stadig større del av vår totale arbeidskraft.
I Bane NOR har man som student og nyutdannet mange muligheter – og hver sommer har vi ca. 60 studenter som vikarierer for våre fulltidsansatte. For nyutdannede har vi en mengde tilpassede stillinger og et godt beryktet traineeprogram.  

Vi bygger ikke bare spor – vi bygger samfunnetVil du være med på reisen til fremtiden? 

Nøkkelinformasjon: 
Antall ansatte: ca. 4 500 
Lokasjon for kontor: Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand og en lang rekke steder langs jernbanen 
Antall ansettelser de siste fem årene: 1900 

Kontaktinformasjon:
www.banenor.no

Rekrutteringsmarkedsfører:
Knut Erik Storsand
karriere@banenor.no  

Bedriften snakker

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWirth AS 2020

MHWirth - en spennende arbeidsplass   MHWirth er en global og ledende leverandør av integrerte boreløsninger og tjenester. Vi er en selskap i Aker konsernet og leverer ingeniørtjenester, boreutstyr, innovativ boreteknologi, digitaliserte og automatiserte tjenester til...

NOV 2020

About NOV National Oilwell Varco is a world leader in the design, production, and sale of systems and components for the global energy industry. Our aim is to be the world’s leading and most innovative supplier of drilling and handling equipment and related services...