Bli kjent med Petter Sait Eppeland i Acando

 

Petter er 24 år og utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder med spesialisering innenfor Mekatronikk. Ved siden av studiene har han blant annet hatt summer internship i ACELab, en av Asias ledende forskningslaber på selvkjørende biler. Han drømmer om å utvikle og lede en divisjon for nyskapende teknologi.

Petter er en ambisiøs, kreativ og konkurransedyktig person som alltid streber etter å levere de aller beste resultater. Han er også ivrig etter å jobbe med den nyeste teknologien, noe han har fått muligheten å gjøre i Acando. 

«Jeg har alltid brent for ny teknologi som jeg tror kommer til å spille en viktig rolle i fremtiden. Augmented reality (AR) er nettopp det, så jeg starter min karriere i Acando med å sertifisere meg i spillmotoren Unity slik at dette er noe jeg kan jobbe med fremover.”

“Mitt første oppdrag var å utvikle en applikasjon for HoloLens som tillater deling av hologrammer mellom flere brukere.»

Petter startet i Acandos talentprogram 1. august 2017. Han ønsket mer opplæring og veiledning, og føler seg takknemlig for å kunne starte i talentprogrammet til Acando. «Selv etter 18 år på skolebenken følte jeg meg ikke klar til å gå rett ut i arbeid. Jeg oppdaget Acandos talentprogram relativt sent i ansettelsesprosessen og jeg er veldig takknemlig for at Acando vurderte meg som en potensiell kandidat selv om søknadsfristen egentlig hadde gått ut. Ansettelsesprosessen opplevde jeg som profesjonell og krevende, og jeg fikk inntrykk av at Acando var flinke til å få fram mine styrker og kvaliteter.»

Petter ser store fordeler med Acandos talentprogram og vil absolutt anbefale det til andre. «For det første blir man satset på og får stor frihet til å velge type arbeid. Programmet er en arena for å lære, og ikke minst et sted der man blir en del av et unikt miljø med dyktige kollegaer som man blir godt sammensveiset med.

“Programmet gir oss en egen fadder for å sørge for at man trives sosialt på jobben.”

I tillegg blir man tildelt en mentor som skal sikre tett oppfølging. Som konsulent i talentprogrammet har man også en del fleksibilitet innad i bedriften, og man får mulighet til å jobbe i flere avdelinger».

Han mener at personer i Acandos talentprogram bør være optimistiske, ambisiøse, kunnskapstørste, endringsvillig, utadvendte og villige til å feile. «Å være en del av talentprogrammet krever at man dedikerer mye tid på jobb. Man blir satset på, så man gir tilbake ved å utfordre seg selv og prioritere jobb i mange sammenhenger. Er man usikker på om man vil jobbe med teknologi eller management i framtiden, gir programmet mulighet for å prøve seg i flere retninger.»

 

Har du lyst til å bli enda bedre kjent med Acando og vårt talentprogram?

Gå inn på www.acando.no/talent Vi søker flere konsulenter til talentprogrammet med oppstart august 2018. Søknadsfrist 7. mars 2018.

 

Her kan du også bli bedre kjent med Erling:

https://youtu.be/IaYxPPLjo58

Bedriften snakker

 

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

DNB 2020

DNB – Mer enn bare bank! Hva er DNB for deg? Kanskje du har sparepengene eller boliglånet ditt her? Sannsynligheten er stor for at du har brukt Vipps, men uansett hva det er, så er det naturlig at tankene går til økonomi og sparing. Og, i Norges største bank så jobber...

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWirth AS 2020

Fremtidens boreteknologi er her MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag...