DU kan bli med på laget for et bedre miljø!

Av: GK

Brenner du for energi og og miljø? GK jobber med å forbedre inneklimaet og spare energikostnader! Vi leverer kompetanse og tjenester innen de fleste fagområder som dreier seg om inneklima – i hele byggets livssyklus. GK er Norges ledende innen energieffektivisering av bygg. Vi tilbyr rådgivning og energisparende leveranser på alle typer nyanlegg og drift gjennom analyser, sparetiltak og drifteffektivisering. I GK vil du møte mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for ditt fagfelt. Unge medarbeidere er en viktig ressurs for oss og representerer viktig kompetansepåfyll i våre øyne. Har du lyst til å vite mer om hvordan nettopp DU kan bidra til å redusere energibruk i bygninger? Les mer på: www.gk.no/karriere/studenter

Bedriften snakker

Fra: GK

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWirth AS 2020

MHWirth - en spennende arbeidsplass   MHWirth er en global og ledende leverandør av integrerte boreløsninger og tjenester. Vi er en selskap i Aker konsernet og leverer ingeniørtjenester, boreutstyr, innovativ boreteknologi, digitaliserte og automatiserte tjenester til...

NOV 2020

About NOV National Oilwell Varco is a world leader in the design, production, and sale of systems and components for the global energy industry. Our aim is to be the world’s leading and most innovative supplier of drilling and handling equipment and related services...