DU kan bli med på laget for et bedre miljø!

Av: GK

Brenner du for energi og og miljø? GK jobber med å forbedre inneklimaet og spare energikostnader! Vi leverer kompetanse og tjenester innen de fleste fagområder som dreier seg om inneklima – i hele byggets livssyklus. GK er Norges ledende innen energieffektivisering av bygg. Vi tilbyr rådgivning og energisparende leveranser på alle typer nyanlegg og drift gjennom analyser, sparetiltak og drifteffektivisering. I GK vil du møte mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for ditt fagfelt. Unge medarbeidere er en viktig ressurs for oss og representerer viktig kompetansepåfyll i våre øyne. Har du lyst til å vite mer om hvordan nettopp DU kan bidra til å redusere energibruk i bygninger? Les mer på: www.gk.no/karriere/studenter

Bedriften snakker

Fra: GK

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

DNB 2020

DNB – Mer enn bare bank! Hva er DNB for deg? Kanskje du har sparepengene eller boliglånet ditt her? Sannsynligheten er stor for at du har brukt Vipps, men uansett hva det er, så er det naturlig at tankene går til økonomi og sparing. Og, i Norges største bank så jobber...

Sparebank SR-bank 2020

SpareBank 1 SR-Bank etablerer seg som nasjonal bank for gründere Gjennom Monner, som nå eies 100 prosent av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, skal vi levere helhetlige tjenester til bedriftene i oppstarts- og vekstfasen i hele landet. SpareBank 1 SR-Bank har over flere...

MHWirth AS 2020

Fremtidens boreteknologi er her MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag...