Innovasjon UiA 2019

Innovasjon UiA er en del av Karrieredagen UiA, og er en lavterskels innovasjonskonkurranse med hovedmål om å øke engasjementet for innovasjon og entreprenørskap blant studenter.

Hovedsponsor

Partnere

  • UiA Nyskaping
  • Start UiA

Innovasjonskonkurransen

Innovasjon UiA er en lavterskel idékonkurranse for studenter ved Universitetet i Agder, dette er en unik mulighet for å «kickstarte» din idé. Gjennom Innovasjon UiA har du muligheten til å stifte bekjentskap og utvide ditt nettverk med kunnskapsrike entreprenører og gründere. I tillegg til konkurransen har de påmeldte mulighet for videre veiledning av sin idé gjennom UiA Nyskaping. Her vil du få ytterligere veiledning på hvordan du kan videreutvikle ideen.

Som tidligere år vil vinneren av Innovasjon UiA stikke av med en premie med en verdi på 30 000 NOK!

Vi i Karrieredagsteamet, DNB og START UiA ønsker å sette fokus på at innovasjon handler om ønsket til å skape ideer, ønsket om å endre noe og ikke minst tørre å endre noe. Vi ønsker å fjerne mystikken rundt det å skape. For det er det som er første steg, nemlig å tørre å skape og stå frem med en idé. OG hvem andre enn Stig i Stig&Stein er bedre til å formidle dette? Vi har nemlig vært så heldige å få Stig og Stein med som foredragsholder for kvelden. Stig har i mer enn 20 år jobbet med avmystifisering av kreativitet og holdt foredrag for store selskap over hele landet. I den anledning ønsker vi å invitere dere til å ta del i en kveld utenom det vanlige!

Her skal blant annet inspirasjonsspiren vekkes og motet mot å skape styrkes. Bli med på en kveld som har alt, hvor vi blant annet får besøk av tidligere studenter som har oppnådd mye etter å ha deltatt på Innovasjon UiA og Venture cup. I tillegg vil vi få innslag fra DNB knyttet opp mot innovasjon og nyskaping.

Ved påmelding til Innovasjon UiA vil du også få muligheten til å ta del i fremtidige workshops og konkurranser. Vinneren vil i tillegg få veiledning fra vår samarabeidspartner DNB, samt støtte fra UiA Nyskaping, med mulighet for å få hjelp til å nå de aktører og ressurser som trengs. De beste bidragene vil få muligheten til å presentere sin idé foran dommere, hvor vinneren presenteres under karrieredagen, 6. februar.

For å delta må du være student ved UiA og ikke allerede ha startet egen bedrift
(gjelder bare bedrifter som er AS registrert).

Dersom du har noen spørsmål angående konkurransen, send gjerne mail til innovasjonsansvarlig på innovasjon (at) kduia.no

Meld deg på!

Du melder deg på i skjemaet på denne siden ved å svare på noen spørsmål og fortelle litt om idéen. Frist for påmelding er 31. januar!
Du må være student ved UiA, og ikke ha eget AS.
Alle i Innovasjon UiA, inkl. dommerne, har taushetsplikt.

Inspirasjonskveld

Gjennom inspirasjonskvelden skal blant annet inspirasjonsspiren vekkes og motet mot å skape styrkes. Bli med på en kveld som har alt, hvor vi blant annet får besøk av tidligere studenter som har oppnådd mye etter å ha deltatt på Innovasjon UiA og Venture cup. Stig & stein som vil engasjere oss med sitt brennende engasjement for innovasjon.
I tillegg vil vi få innslag fra DNB knyttet opp mot innovasjon og nyskaping. Hvor kvelden avsluttes med en workshop.

Det er i drømmene en tør å tenke stort, og det sies at det er i drømmene nyskaping skjer. Så, hva drømmer du om? Finn ut hvordan nettopp DU kan realisere din idé mandag, 21.januar. Vell møtt!

Link til Facebook arrangement!

Kontaktinformasjon

Navn:*
E-post:*
Mobilnummer:*
Bosted:*

Idé pitch

Idé pitch:
Kort idébeskrivelse:
Hvilket problem løser ditt produkt/tjeneste for kunden?
Hvordan løses problemet i dag?
Hvem anser du som dine konkurrenter?
Hvem ønsker å kjøpe ditt produkt/tjeneste?
Hvem er din første kunde?
Hvilken verdi gir ditt produkt/tjeneste dine kunder:
Hvilket team, erfaring og ressurser har du med deg?

Når du sender inn dette skjemaet vil du motta en bekreftelse per e-post. For å sende inn din idé pitch kan du svare på denne bekreftelsen til innovasjon (at) kduia.no med din pitch.

Send inn skjema

Når du trykker "send skjema" blir informasjonen sendt til vårt Karrieredagsteam, bruk gjerne tilbake knappen for å sjekke at all informasjon er riktig. Det vil bli sendt en bekreftelse per e-post med kopi av registrert informasjon. Mottar du ikke denne innen 24 timer vennligst ta kontakt via mail til innovasjon (at) kduia.no for å få bekreftet at informasjonen er registrert.

Etter søknadsfristen er gått ut vil søknadene bli nøye gjennomgått, og de fem beste blir valgt ut til å gå videre i konkurransen. Disse fem finalistene får presentere sin idé i forbindelse med Karrieredagen UiA 6. februar på Campus Grimstad. Du vil få nærmere beskjed på e-post dersom du og din idé er med videre.

Lykke til!