NRC Group

 NRC Group er en av Nordens ledende anleggs- og baneentreprenører. Selskapet har hatt en betydelig vekst siden etablering i 2011– og dette er bare starten!   

Norsk infrastruktur står ovenfor enorme utfordringer, kapasitet på eksisterende infrastruktur er sprengt og investeringer fra det offentlige er varslet rekordhøye de kommende tiår. Dette er utfordringer vi i NRC Group skal være med å løse, vi skal bidra til å bygge landet og sikre de gode løsningene for fremtiden.   

Vi har entusiastiske, engasjerte og dyktige medarbeidere med spesialistkompetanse innen kompliserte konstruksjoner som kaianlegg, broer og tuneller, vi har spisskompetanse innen jernbane, trikk og vei. Hos oss er det fokus på kvalitet, resultater og det å tenke innovativt og helhetlig med mål om å finne de beste løsninger. Vi har fokus på å bygge hverandre og å bygge landet. I NRC Group gjør man hverandre gode – og infrastrukturen bedre.  

NRC Group ASA har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo, i tillegg til ni regionskontorer i Norge og Sverige. NRC Group er notert på Oslo Børs.   

www.nrcgroup.com 

Omsetning: 1,98 milliarder   

Stiftelsesår: 2011  

Antall ansatte: Rundt 630  

 

Bedriften snakker

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Bane NOR

Bane NOR   Om oss: Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det...

confirmit

5 quick questions from the office    Confirmit is a Norwegian software product company that delivers software to big companies like Amazon, Visa, Virgin Money, Accenture, Sony Mobile Communications etc. Our software platform helps businesses collect feedback...

AF gruppen

Sommerjobb på gigantprosjekt   Ingeniørstudentene Simen Skotvedt og Sunniva Dehli har sikret seg et unikt innblikk i arbeidslivet på norgeshistoriens største veiprosjekt.    I fjor sommer fikk åtte ingeniørstudenter prøve seg i arbeidslivet gjennom sommerjobb på...