Mennesker som kan, vil og som gjør det

Consto er et landsdekkende, nordnorsk entreprenørkonsern med bygg- og anleggsvirksomhet i Norge og Sverige. Vi er 780 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 5,5 milliarder kroner.
Vi har regionale etableringer fra nord til sør i landet, med ledelse og ansatte som har markedskunnskap og stedlig forankring.
Consto er enn offensiv bedrift med stor konkurransekraft og høy fokus på det å utvikle, planlegge og gjennomføre prosjekter. Vår arbeidsform er samhandling og inkludering. Vi satser på å bygge opp organisasjonen med en god mix av mennesker med ulike kompetanse, alder og erfaringer. Vi har en kultur der ansatte i prosjektteamet har stor handlefrihet og medvirkning i alle prosesser.
Consto skolen er vår arena for personlig utvikling gjennom kurs og samlinger hvor vi deler kunnskap og oppdateres av interne og eksterne fagfolk.
Vi har startet et omfattende program for grønne bygg og digitalisering. Vi har de fremste eksperter på prosjektutvikling og tekniske anlegg. I Consto vil din kunnskap bli utfordret du blir med i en prosjektorganisasjon og får oppgaver og utfordringer med progresjon.
«Vi holder det vi lover» er vår eneste leveregel, kanskje synes du den er banal og enkel? Vår erfaring er at den utløser masse positiv energi og kreativitet og skaper en seriøs, morsom og utviklende hverdag for menneskene i Consto.
Bedriften snakker

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Sparebank 1 SR-Bank 2019

Med 300 millioner kroner skal David få fart på gode ideerI løpet av de neste syv årene skal FinStart Nordic få frem minst ti suksessfulle selskaper. David Baum (43) er mannen som skal få det til å skje. Han tilbrakte deler av oppveksten i Aberdeen, men bor i Bærum....

Bane NOR

Bane NOR   Om oss: Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av...

confirmit

5 quick questions from the office    Confirmit is a Norwegian software product company that delivers software to big companies like Amazon, Visa, Virgin Money, Accenture, Sony Mobile Communications etc. Our software platform helps businesses collect feedback...