DU kan bli med på laget for et bedre miljø!

Av: GK

Brenner du for energi og og miljø? GK jobber med å forbedre inneklimaet og spare energikostnader! Vi leverer kompetanse og tjenester innen de fleste fagområder som dreier seg om inneklima – i hele byggets livssyklus. GK er Norges ledende innen energieffektivisering av bygg. Vi tilbyr rådgivning og energisparende leveranser på alle typer nyanlegg og drift gjennom analyser, sparetiltak og drifteffektivisering. I GK vil du møte mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for ditt fagfelt. Unge medarbeidere er en viktig ressurs for oss og representerer viktig kompetansepåfyll i våre øyne. Har du lyst til å vite mer om hvordan nettopp DU kan bidra til å redusere energibruk i bygninger? Les mer på: www.gk.no/karriere/studenter

Bedriften snakker

Fra: GK

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Bane NOR

Bane NOR   Om oss: Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det...

confirmit

5 quick questions from the office    Confirmit is a Norwegian software product company that delivers software to big companies like Amazon, Visa, Virgin Money, Accenture, Sony Mobile Communications etc. Our software platform helps businesses collect feedback...

AF gruppen

Sommerjobb på gigantprosjekt   Ingeniørstudentene Simen Skotvedt og Sunniva Dehli har sikret seg et unikt innblikk i arbeidslivet på norgeshistoriens største veiprosjekt.    I fjor sommer fikk åtte ingeniørstudenter prøve seg i arbeidslivet gjennom sommerjobb på...