Fra Jernbaneverket til Bane NOR

 

Av: Bane NOR

 

Om oss:
Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet; trafikkstyring, samt forvaltning og utvikling av jernbaneeiendommer. Bane NOR har ca. 4 500 ansatte og hovedkontor i Oslo.

En sektor det satses på

I Bane NOR satses det ikke bare på våre medarbeidere, hvor du som ansatt får muligheten til å påvirke omgivelser og arbeidshverdag.

Frem mot 2023 skal det investeres hele 170 milliarder kr i sektoren, og Bane NOR er og vil være en sentral aktør i utviklingen av fremtidens jernbane.

Bane NOR for studenter og nyutdannede

Siden 2012 har vi ansatt hele 1 750 medarbeidere, og nyutdannede representerer en stadig større del av vår totale arbeidskraft. I Bane NOR har man som student og nyutdannet mange muligheter – og hver sommer har vi ca. 60 studenter som vikarierer for våre fulltidsansatte. For nyutdannede har vi en mengde tilpassede stillinger og et godt beryktet traineeprogram.

Vi bygger ikke bare spor – vi bygger samfunn. Vil du være med på reisen til fremtiden?

Bane NOR har blant annet ansvaret for drift av jernbanenettet i Norge.
Bedriften snakker

Fra: Bane NOR

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Sparebank 1 SR-Bank 2019

Med 300 millioner kroner skal David få fart på gode ideerI løpet av de neste syv årene skal FinStart Nordic få frem minst ti suksessfulle selskaper. David Baum (43) er mannen som skal få det til å skje. Han tilbrakte deler av oppveksten i Aberdeen, men bor i Bærum....

Bane NOR

Bane NOR   Om oss: Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av...

confirmit

5 quick questions from the office    Confirmit is a Norwegian software product company that delivers software to big companies like Amazon, Visa, Virgin Money, Accenture, Sony Mobile Communications etc. Our software platform helps businesses collect feedback...